Alt er en dinosaurus

En skamløs, fantastisk løgnehistorie for og med børn og barnlige voksne

“Ved du hvad? Vi har fundet ud af, at der for hundrede tusinder af år siden var en tid der kaldes Hvadnuhvis-tiden – og i den tid levede der dinosaurusser her, altså ikke bare i Danmark, men LIGE HER! Wow!”

En hyldest til børns vilde fantasi og skaberkraft

Alt er en dinosaurus er en hyldest til børns vilde fantasi og skaberkraft. Under forestillingen får fantasien frit spil og børnene får lov til at omskabe den verden, de står midt i til noget, ingen nogensinde før har set!

Familieteater i det fri

Alt er en dinosaurus er en interaktiv teaterforestilling for de 4-10 årige og deres voksne, som spillede for første gang udendørs i naturområder på tværs af Hedensted Kommune i efteråret 2021.

På jagt efter spor fra en dinosaurus

Som en del af forestillingen skal børnene sammen med to dinosaurushistorieforskere finde spor efter en afdød dinosaurus og digte sig til, hvad fundene kan fortælle os om dens liv og skæbne: En jordknold er tydeligvis en forstenet bæ, og dissektionen afslører at dinosaurussen døde af at spise alt for meget fredagsslik! Spidse sten er tænder, og en gaffelgren dens våben fra Ridderturneringen for Kødædere.

Børnenes fund bliver kort sagt en del af fortællingen. På stedet mixer skuespillerne alle elementerne til en fantastisk, fabulerende og aldeles uvidenskabelig historie, hvor alt kan være en dinosaurus.

Teaser

Hvem står på scenen?

Steffen Nielsen (Skuespiller)

Sofie Ancher Vea (Skuespiller)

Hvem står bag?

Lene Skytt Pustelnik (Instruktør)

Morten Mosgaard (Producent og lyddesigner)

Jeppe Nyholm (Instruktørassistent)

Josefine Højberg Bitsch (Forestillingsleder)

Anna Marie Houe (Proces dramaturg)

Gitte Villadsen (Koncept dramaturg)

Galleri