Bodega Blues – Hvor mennesker mødes

20. August er det endnu engang tid til en Jævn projekt-koncert, denne gang kombinerer Jævn svensk jazz med fortællinger taget fra Aalborgs lokale beværtninger som Pari Bar, Vesterbro Bodega, Mallorca Bar og mange flere.

Koncerten finder sted på Studenterhuset 20. August 2010, i forbindelse med Den Blå Festival i Aalborg, arrangeret af Jazzformidling og Jazzklub Limbo.

Baggrund

De svenske musikere Anders Persson og Terje Sundby har i flere år undervist på det lokale konservatorie i Aalborg. Ved deres besøg i den nordjyske hovedstad har de to svenskere fået opbygget sig en stor kærlighed for byens værtshusmiljø, og blev i 2006 interviewet til det lokale blad “Værsgo Aalborg”, på daværende tidspunkt havde de nået op på ikke mindre end 98 forskellige beværtninger, et tal de er langt over nu. Intervieweren til artiklen, var selv samme Arne Lybeck som er forfatter til bogen “Hvor mennesker mødes” hvor projektets titel er taget fra.

Til “Hvor mennesker mødes” koncerten bliver sange skrevet af Anders Persson og Terje Sundby om byens beværtninger, akkompagneret af fortællinger skabt i samarbejde med Arne Lybeck.

Nogle er sangene er tidligere blevet udgivet med trioen BarT, læs mere om BarT feat. Jim Beard

Læs pressemeddelelse og detaljer for koncerten på jazzformidling.dk

Folk

Keyboard – Anders Persson

Trommer – Terje Sundby

Keyboard – Mie Färch

Saxofon – Lis Kruse

Speak – Arne Lybeck

Laptop, vokal og projektudvikling – Morten Mosgaard