Morten Mosgaard med Persson/Ramsbøl/Skjødt

Opdatering: Morten Mosgaard har inspireret af koncerten indspillet sin debutplade i december 2009, udgivelsen udkommer i August 2010 i forbindelse med Den Blå Festival i Aalborg, med en koncert ved selv samme Klaverstemmer hvor det hele startede året før.

Lørdag den 15. August kl. 16.00 ved Klaverstemmeren, Vesterbro, Aalborg havde Morten Mosgaard fået mulighed for at samle et orkester med ingen ringere end svenske Anders Persson på klaver, Christian Skjødt på trommer og Morten Ramsbøl på bas. Orkestret modtog stor ros for deres spil som passede rigtig godt til Mortens egne numre. Vi takker alle der valgte at støtte arrangementet og gjorde det muligt at samle dette specielle orkester til lejligheden – og håber på at kunne gentage successen igen.

Hør orkestret spille “Hvis min lejlighed (var lidt som din)” her:

Beskrivelse af projekt:

“Den lokale sanger og børnemusiker Morten Mosgaard, sprang for lidt over et år siden ud som sangskriver med et brag, og har siden med stor succes spillet sine egne sange hvor end han kom hen, til stor glæde for både musikere og publikum.

I anledningen af Den Blå Festival får det Ålborgensiske publikum, en unik mulighed for at opleve Morten Mosgaard spille en sangskriver-koncert ved Klaverstemmeren med den svenske jazzpianist Anders Persson, den danske bassist Morten Ramsbøl og det nordjyske tromme-multitalent Christian Skjødt som sit orkester.

Gå ikke glip af denne enestående og intime singer/songwriter-jazz koncert, hvor Morten med en smittende charme vil præsentere sine egne sange, kædet sammen af Mortens små finurlige hverdagshistorier om livet set på godt jysk (sådan nogenlunde)!”

Links:

Morten Mosgaard – Vokal/Guitar

Morten Ramsbøl – Bas

Anders Persson (S) – Klaver

Christian Skjødt – Trommer

Samarbejdspartnere og støtte:

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Klaverstemmeren, Aalborg og støttet af Den Blå Festival og Dansk Musiker Forbund Aalborg. Mange tak for støtten!