Velkommen til det nye coverformat

Det er nye tider for musikbranchen, derfor sørger vi også for at så mange af vores udgivelser som muligt, kommer på de digitale musiktjenester som iTunes og Spotify. Men samtidig er vi også nogen, der holder utrolig meget af at lave et godt fysisk produkt, man kan holde i hånden og ikke mindst give væk som gave. Derfor har vi I Jævn, i samarbejde med Søren Hørdum fra Hørdum & Engelbreth, fået udviklet et helt nyt unikt coverformat. Ikke nok med at formatet er nyt, så har vi også valgt et helt særligt “miljøvenligt” papir. Coverformatet og papiret, er på alle måder en værdig udstillingsplads til Hvass&Hannibals flotte covergrafik.

Den netop udgivne Morten Musik – Godnatsange mest for børn, er første udgivelse med det nye coverformat, udviklet, designet og trykt i lille Danmark.

Få fingre i din egen udgave af cd’en hos Sovedyret.dk og læs mere om udgivelsen på mortenmusik.dk

Se coveret her

Det nye Morten Musik cover
Det nye Morten Musik cover
Covergrafikken er trykt på en side, som er foldet ind i coveret. På forsiden står teksten, og en stor cirkel er udstanset for at skabe en dybde i designet, ind til grafikken.
Covergrafikken er trykt på en side, som er foldet ind i coveret. På forsiden står kunstner og titel, og en stor cirkel er udstanset for at skabe en dybde i designet, ind til grafikken.
Cd'en er trykt, så den matcher temaet fra indersiden af coveret.
Cd’en er trykt, så den matcher temaet fra indersiden af coveret.
Åbner man coveret, kan man åbne en ekstra "låge", som løfter sløret for cover-tekst.
Åbner man coveret, kan man åbne en ekstra “låge”, som løfter sløret for cover-teksten.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *